Deset stvari koje će vas ugrejati

Izvor: Studnel.com, 08.Feb.2012, 00:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Deset stvari koje će vas ugrejati

„ ...A šta može zima meni, šta mi može, šta mi sme?
Nek mi nosić pocrveni, eto to je, to je sve.“
Za razliku od dece u Zmajevoj pesmi, nisu svi dovoljno hrabri da se suprotstave zimi na ovaj način. Najveći deo njih niske temperature provodi u svom domu i ne izlazi bez preke potrebe. Svima nam je lepše da zimsku idilu gledamo kroz prozor ili na slikama, a sve što se može odložiti, odlažemo za neko lepše vreme.
Hladno vreme i zatvorenost često umeju da deprimiraju, pa je važno naći način da se i u ovim snežnim danima zabavimo. Ispitni rok se bliži kraju, pa ćemo imati pregršt vremena, koje bi, osim za odmor, mogli i kvalitetnije da iskoristimo. S obzirom na to da nam je izbor mogućnosti sužen, nudimo vam deset aktivnosti koje bi mogle bar na kratko da vas ugreju.
Opširnije...

Nastavak na Studnel.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studnel.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studnel.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.