Deset najluđih klipova sa mačkama!

Izvor: Mondo, 03.Feb.2015, 23:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Deset najluđih klipova sa mačkama!

S obzirom da je mesec februar, mesec mačije ljubavi, donosimo vam deset (po nama) najsmešnijih klipova sa ovim predivnim životinjama.

Foto: Guliver/Getty/Thinkstock

Verovatno će mnogi reći "jao, evo ga februar, sad će mačke početi da mjauču po celu noć".

Pored toga što umeju da budu nesnosne kada tako "urlaju" ispod našeg prozora, mace umeju da budu jako zabavne, umiljate i nestašne. Poput ovih u klipovima koje smo izabrali za vas.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />Ovde vidimo kako mačka ne dozvoljava poštaru da uruči poštu. Ko zna, možda joj njeno mačeće čulo govori da gazdi stiže neka kazna?



Ko ne voli trambolinu, taj je lud! Vidite kako mi je zabavno!



Neobična igrica dve mace. Koliko su kul!



"Ko to spava u tvom krevetu?!" Poznato je da su mačke prepredenije od pasa i u ovom klipu imamo priliku da vidimo kako su neke od njih uspele da se domognu psećih krevetića, koje odbijale da napuste, iako su psi pokušavali da ih isteraju.



Isto kao i psi i mačke umeju da budu alave na hranu. Ali umeju i da mole, ako ne budu uslužene istog trenutka kada im se "probudi" stomak.



 Mačke obožavaju da se zavlače i kriju na najneverovatnijim mestima. Evo jednog lepog primera. Pogledajte gde je vlasnica zatekla svog mačora.



Ah, klopa! Uživanje u obroku, mačkama nije strano. Ima i onih halapljivih, ali i onih koje uživaju u svakom zalogaju.



Ove životinje su veliki "istraživači". Prosto obožavaju da guraju njušku tamo gde im nije mesto. Evo kao ova koja "sređuje" fioku u kojoj njena vlasnica drži čipkani veš. Čim je shvatila da je uhvaćena na delu, "složila" ja "onu" facu.



Mnogi će reći da mačke ne treba da budu pored beba kada su ove male. Zbog dlaka i raznih bolesti... Ipak, mnoga istraživanja su pokazala da se zapravo kod beba tako jača imunitet i smanjuje verovatnoća da će postati alergične na životinje, posebno mačke. Evo, ova ume i da smiri nervoznu bebu i uspava je!



Umeju da budu jako uporne i tvrdoglave kada nešto ne žele da urade. Probaće to da vam i kažu, tako da nema šanse da ih ne razumete.

 

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.