Deset godina ekonomske krize, kako se Srbija borila

Izvor: N1 televizija, 17.Sep.2018, 11:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Deset godina ekonomske krize, kako se Srbija borila

Pre deset godina, 15. septembra bankrotirao je jedan od najvećih investicionih fondova na svetu "Lehman brothers", što je bio okidač za svetsku ekonomsku krizu. Kako se Srbija borila sa krizom, da li se uopšte borila i šta je propustila da uradi, u Danu uživo govori profesorka Ekonomskog fakulteta Danica Popović.

Zapisnik o saobraćajnom udesu ubuduće će elektronski biti prosleđen osiguravajućim društvima u kojima su učesnici udesa osigurali svoje vozilo i građani >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << neće morati zbog toga da odlaze u MUP, a biće oslobođeni i pratećih troškova. O tome govore iz Udruženja osiguravača Srbije.

U Danu uživo i o tome kako finansijski izdržati septembar, nakon izdataka tokom letnjeg odmora, mesec u kom mnoge porodice moraju da izdvoje novac za udžbenike i školski pribor, govoriće Dušan Uzelac iz Kamatice.

Gosti Dana uživo su i Jelena Kostadinović Burazor, pr Kombank dvorane i Darko Mitrović, voditelj i stand up komičar.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Popović: Ne sme se dozvoliti "burazerska ekonomija"

Izvor: N1 televizija, 17.Sep.2018

Ne postoji opasnost da Srbija bankrotira, ali postoji šansa da na dug period ostanemo na niskoj stopi rasta, kaže profesorka Ekonomskog fakulteta Danica Popović. Ona je u Danu uživo rekla i da ukoliko neka zemlja planira privredni rast i finansijsku stabilnost na duže vreme, ne može da dozvoljava...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.