Dešavanja u Bosni rezultat bede

Izvor: Beta, 07.Feb.2014, 19:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dešavanja u Bosni rezultat bede

BEOGRAD, 7. februara 2014. (Beta) - Predsednik Liberalno demokratske partije Čedomir Jovanović izjavio je u petak da je sve što se dešava u Bosni i Hercegovini rezultat bede i da su svi suočeni sa istim problemom bez obzira sa koje strane Drine se nalazili.

"Sve ono što se dešava u Bosni rezultat je bede i svi smo suočeni sa istim problemom bez obzira sa koje strane Drine se nalazimo. Obaveza generacije političara kojoj pripadam jeste da najzad od Srbije napravi državu efikasnih >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << institucija, u kojoj će bolesni moći da se leče, u kojoj će se pravda tražiti na sudu, a posao na tržištu lišenog svakog uticaja politike, društvo u kojem će biti važno šta znaš, a ne koga znaš, društvo koje će ceniti svaki lični uspeh", kazao je Jovanović.

Kako se navodi u saopštenju LDP-a, Jovanović od političara "konstantno traži da prestanu sa svojim besmislenim ratovima, izmišljenim sukobima koji jedino truju javnost kao da životi gradjana nisu već toliko teški i surovi".

On je apelovao na sve da razmišljaju o posledicama koje stanje može da proizvede, jer slični problemi opterećuju ceo region i zato je ova situacija toliko važna.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jovanović: Dešavanja u Bosni rezultat bede

Izvor: Blic, 07.Feb.2014

Predsednik Liberalno demokratske partije Čedomir Jovanović izjavio je danas da je sve što se dešava u Bosni i Hercegovini rezultat bede i da su svi suočeni sa istim problemom bez obzira sa koje strane Drine se nalazili...- Sve ono što se danas dešava u Bosni rezultat je bede i svi smo suočeni...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.