Depeche mode zapalio Ušće

Izvor: Vesti-online.com, 20.Maj.2013, 01:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Depeche mode "zapalio" Ušće

Posle toliko godina čekanja, Depeche mode je konačno održao spektakularni koncert na Ušću. Nešto pre 21 čas, kada su se ugasila svetla na Ušću, Dejv Gahan, Martin Gor i Endi Flečer su praćeni vriskom više od 30.000 fanova, izašli na binu, a britanski majstori su svoj prvi koncert u Srbiji započeli numerom “Welcome To My World”.

Depeche mode oduševio 30.000 ljudi na Ušću

 

Uživajući u nastupu Dejva Gahana, fanovi su u potpunom transu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << a ženski deo publike žali što nije bliži bini. Nakon pesama “Black celebration” i ” Policy of Truth” publika se gotovo “zapalila” a potom su usledili najveći hitovi grupe. Bend je imao manjih tehničkih problema prilikom izvođenja pesme “Barrel of a gun”, a potom je krenulo izvođenje nekoliko noviteta. Buđenje je nastupilo uz poznatu numeru ” Question of time”, a zatim planetarne hitove “Enjoy the silence” i ” Personal Jesus”.

 

 

Najvatreniji obožavaoci su već oko 16 časova počeli da pristižu na Ušće, a spas od nesnosne vrućine su potražili u obližnjoj šumici. Većina je imala majice sa imenom benda, a iako su članovi sastava “Depeche Mode” stigli u Beograd još juče popodne, fanovi su na pitanje šta očekuju od koncerta, kao po komandi odgovarali: “Ma, samo da ih vidimo na sceni, tu, ispred nas, da znamo da će sigurno pevati…”.

 

“Depeche Mode” su nastup počeli sa dve pesme sa novog albuma “Delta Machine”, a nakon dva sata fenomenalne muzike koncert je završen. Neverovatan spektakl koji su muzičari priredili fanovima u Srbiji vredelo je čekati.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Koncert "Depeche mode": Žestoko finale uz do pasa golog Dejva Gahana

Izvor: Večernje novosti, 20.Maj.2013

JEDAN od najuspešnijih elektronskih bendova svih vremena, britanski „Dipeš mod“, održao je u nedelju veče prvi koncert u Beogradu, na Ušću pred oko 30.000 ljudi, u sklopu turneje na kojoj predstavljaju 13. album „Delta machine”. Turneju su počeli 4. maja u Nici, a kada obiđu 25 evropskih...

Nastavak na Večernje novosti...

Dipeš mod "zapalio" Ušće

Izvor: Vesti-online.com, 20.Maj.2013

Posle toliko godina čekanja, Dipeš mod je konačno održao spektakularni koncert na Ušću. Nešto pre 21 čas, kada su se ugasila svetla na Ušću, Dejv Gahan, Martin Gor i Endi Flečer su praćeni vriskom više od 30.000 fanova, izašli na binu, a britanski majstori su svoj prvi koncert u Srbiji...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.