Depardje došao u Soči po ruski pasoš

Izvor: Kurir, 05.Jan.2013, 18:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Depardje došao u Soči po ruski pasoš

MOSKVA - Francuski glumac Žerar Depardje stigao je danas u ruski turistički centar Soči kako bi dobio ruski pasoš, prenosi agencija Interfaks pozivajući se na aerodromske službe u tom gradu.

Nakon što je Depardje najavio da će odbaciti državljanstvo Francuske zbog uvođenja poreza na dohodak od 75 odsto, predsednik Rusije Vladimir Putin mu je predložio rusko državljanstvo.

Ukaz o davanju državljanstva francuskom glumcu, Putin je potpisao 3. januara.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << />
"Postoji pretpostavka da će mu večeras biti uručen ruski pasoš. To je privatna poseta i mi je ne komentarišemo, ali ne isključujem da će mu biti uručen pasoš", kazao je portparol ruskog predsednika.

Putin je ranije naveo da je porez na prihod u Rusiji svega 13 odsto i da je Depardje dobrodošao u tu zemlju, na šta je poznati glumac odgovorio da će ga sa zadovoljstvom prihvatiti jer voli Rusiju i njenu kulturu.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.