Dep: Zbog Mondijala kupio televizore ekipi sa seta

Izvor: Vesti-online.com, 23.Jun.2010, 02:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dep: Zbog Mondijala kupio televizore ekipi sa seta

Glumac Džoni Dep još je jedan u nizu poznatih koji očigledno ne propušta ni jednu utakmicu sa Svetskog prvenstva u fudbalu koje se održava u Južnoafričkoj Republici.

Kako je stranim medijima potvrdio neimenovani izvor, glumac Džoni Dep je ekipi sa snimanja nastavka "Pirata sa Kariba" darovao televizore kako bi tokom pauza mogli da prate utakmice na Mondijalu.

"Televizori se nalaze svuda. Ako se igraju važne utakmice snimanje se prekida i prati se fudbal. Dep >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je veliki obožavaoc fudbala, a smatra da nije jedini na setu koji je opčinjen prvenstvom", kazao je izvor.

Inače, snimanje još jednog nastavka „Pirata sa Kariba“ odvija se na Havajima, a u svetskim bioskopima ovaj filmski spektakl trebao bi se pojaviti sledeće godine.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.