Izvor: Press, 29.Avg.2017, 11:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Deo Zemuna bez vode zbog radova

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Zemun, danas od 08:00 do 20:00 sati bez vode će ostati potrošači u pojedinim ulicama.
foto:b92.net
To su: Glavna (potrošači na neparnoj strani), Karađorđeva, Dubrovačka, Njegoševa, Sinđelićeva, Gardoška, Stara, Kej oslobođenja i okolne ulice.
Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđene su autocisterne, saopštilo >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << je JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" i pozvalo potrošače da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe.

Za sve dodatne informacije potrošači se mogu obratiti Kontakt centru JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" na telefon 3 606 606, a informacije o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na našoj web adresi www.bvk.rs.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.