Denio i Vučević o ekonomskoj saradnji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Maj.2014, 15:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Denio i Vučević o ekonomskoj saradnji

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević primio je danas ambasadora Francuske u Beogradu Fransoa Gzavije Denioa i u razgovoru je konstatovano da u narednom periodu, pored nastavka dobre kulturne saradnje, treba raditi i na unapređenju ekonomskih odnosa.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vojvodina privlačna za francuske investitore

Izvor: RTS, 12.Maj.2014

Ambasador Francuske u Srbiji Fransoa Gzavije Denio kaže da je Vojvodina veoma privlačan region za francuske investitore..."Vojvodina je veoma privlačna za moje sunarodnike. Najviše francuskih investicija u Srbiju bilo je upravo u Vojvodini", rekao je Denio na predavanju na Filozofskom fakultetu u...

Nastavak na RTS...

Tradicija dobrih odnosa

Izvor: Danas, 12.Maj.2014

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević primio je juče u Gradskoj kući ambasadora Republike Francuske u Beogradu Fransoa Gzavije Denioa. Gradonačelnik mu je tom prilikom poželeo srdačnu dobrodošlicu naglasivši da Novi Sad ima odlične odnose sa ambasadom Republike Francuske.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.