Demonstranti napali vozilo predsednika Argentine

Izvor: Beta, 13.Mar.2021, 21:39

Demonstranti napali vozilo predsednika Argentine

Više desetina demonstranata je danas udaralo i bacalo kamenje na vozilo u kom se nalazio predsednik Argentine Alberto Fernandes, tokom posete južnom delu zemlje koji je teško pogodjen požarima.Prema navodima lokalnih medija, Fernandes je u gradu Lago Pueblo u Patagoniji morao da se skloni iza svog obezbedjenja pred nailaskom demostranata.Oni su potom zaustavili predsednikov minibus, šutirali ga, udarali rukama i gadjali kamenjem.Požari u Patagoniji traju čitave nedelje a jedna osoba je nastradala.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Demonstranti napali vozilo predsednika Argentine

Izvor: N1 televizija, 14.Mar.2021, 00:13

Više desetina demonstranata je udaralo i bacalo kamenje na vozilo u kom se nalazio predsednik Argentine Alberto Fernandes, tokom posete južnom delu zemlje koji je teško pogođen požarima.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.