Demokratska stranka Srbije odlučila da izađe na izbore u okviru pokreta Metla 2020

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Feb.2020, 17:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Demokratska stranka Srbije odlučila da izađe na izbore u okviru pokreta "Metla 2020"

Predsednik DSS Miloš Jovanović izjavio je obraćajući se članovima Glavnog odbora stranke u Sava centru da bojkot neće biti svrsishodan.

Glavni odbor Demokratske stranke Srbije (DSS) saopštio je danas na sednici održanoj u Beogradu da stranka izađe na predstojeće redovne parlamentatne i lokalne izbore, u okviru Pokreta "Metla 2020". To je za Tanjug potvrdio predsednik DSS Miloš Jovanović.

Predsednik DSS Miloš Jovanović izjavio je obraćajući se članovima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Glavnog odbora stranke u Sava centru da bojkot neće biti svrsishodan.

- Pola SzS izlazi na izbore - Stamatović, Zelenović, Paunović, dok se DS ozbiljno lomi da li da izađe - naveo je Jovanović.

Prema njegovim rečima, oni koji su pokrenuli priču o bojkotu "nisu to uradili zbog promene režima SNS, već zbog pozicioniranja u okviru opozicije".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DSS izlazi na izbore u okviru Pokreta "Metla 2020"

Izvor: B92, 29.Feb.2020

Demokratska stranka Srbije odlučila je da izađe na predstojeće izbore u okviru Pokreta "Metla 2020", potvrdio je za Tanjug predsednik DSS-a Miloš Jovanović...Odluka je doneta na sednici Glavnog odbora DS S-a, a za nju je glasalo više od 70 članova, tri su bila uzdržana, a jedan je bio protiv...Jovanović...

Nastavak na B92...

DSS izlazi na izbore u okviru Pokreta "Metla 2020"

Izvor: RTS, 29.Feb.2020

. Demokratska stranka Srbije odlučila je da izađe na predstojeće izbore u okviru Pokreta "Metla 2020".

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.