Demi je bila paranoična

Izvor: Blic, 24.Nov.2011, 17:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Demi je bila paranoična

Ni Demi Mur i Ešton Kučer nisu pošteđeni iznošenja prljavog veša u javnosti, pa je tako isplivao novi razlog njihovog razvoda.

Izvor koji je blizak sa Demi Mur (48) kaže da je to što Ešton (33) bio neveran samo kap koja je prelila čašu.

Prema njenim informacijama, Demi je u poslednje vreme bila jako nesrećna i to zbog nesigurnosti. Sve vreme je mislila da će Ešton ostaviti zbog mlađe žene.

- Ešton zaista voli Demi, ali njena paranoja je bila >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << nepodnošljiva i on je znao šta treba da uradi da bi završio tu farsa. Koliko god da je voli, nije više mogao biti sa njom - rekao je ovaj izvor.

Povezane vesti: Demi Mur želi Eštonu da uzme pola imovine Brak Demi Mur i Eštona Kučera u tvitovima Demi Mur tražila razvod jer voli žene? Kladite se na razvod Demi Mur i Eštona Kučera Ešton Kučer molio Demi Mur za još jednu šansu

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.