Demi Mur odbija da se razvede

Izvor: Blic, 22.Nov.2012, 10:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Demi Mur odbija da se razvede

Glumica Demi Mur odbija da potpiše papire i da se sporazumno razvede od Eštona Kučera iako nisu zajedno već godinu dana. Kako tvrde njeni prijatelji glumica želi da kazni svog bivšeg i što više mu zagorča život.

"Demi je naredila svojim advokatima da odlažu dogovor oko razvoda što je duže moguće", ispričao je izvor za RadarOnline.com.

"Do sada su najveći problemi bili oko podele imovine i konačnog novčanog poravnjanja ali je došlo do toga da Kučer >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << pristaje na sve samo da se konačno razvedu", ispričao je prijatelj poznate glumice.

Kako tvrdi Kučer je veoma ozbiljan u nameri da ostane sa Milom Kunis i ne želi da ima ništa više sa Demi Mur.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Demi Mur ne želi da da razvod Eštonu

Izvor: Dzungla.org, 22.Nov.2012

Američki mediji pišu da Demi namerno ne želi da da razvod kako bi kaznila Eštona jer je u vezi sa Milom Kunis. Ešton Kučer i Demi Mur. . Američki mediji bruje o tome da Demi Mur ne želi da potpiše papire za razvod sa Eštonom Kučerom. Iako se pričalo da njihov brak ne postoji, sada papiri...

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.