Demanti udruženja Čini dobro povodom vesti na portalu B92.net

Izvor: B92, 16.Maj.2023, 13:38

Demanti udruženja "Čini dobro" povodom vesti na portalu B92.net

Povodom vesti od. 8.5.2023. "Brnabić u zgradi Vlade Srbije; Pometnja na protestu političkih partija: Šta ćemo sad?", oglasilo se udruženje "Čini dobro".

Demanti ovog udruženja prenosimo u celosti.

"Naime, Ukrajinsko Udruženje 'Čini Dobro' je osnovano ukrajinskim građanima za ukrajince u Srbiji i u skladu sa statutom Udruženja bavi se pomaganjem ukrajinskim izbeglicama u Srbiji i promocijom ukrajinske kulture u Srbiji, ni na koji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << način nije uključeno u unutrašnju politiku Srbije. Iz tih razloga, na skupu koji je održan 08.05. 2023. (ipak sam ispravio) u 18 časova u Beogradu, udruženje 'Čini dobro' nije učestvovalo, niti su aktivisti udruženja bili prisutni na skupu.



Pjotr Nikitin, nije nikada bio, nije je član Udruženja 'Čini Dobro'!




S obzirom da je deo članka o učešću Udruženja
'Čini Dobro' na skupu neistinit, zahtevamo pravo na odgovor u skladu sa članom 83 Zakona o javnom informisanju", navodi se u saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.