Demanti Vladana Radomana

Izvor: B92, 28.Mar.2014, 16:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Demanti Vladana Radomana

Beograd -- Pravni zastupnik Vladana Radomana demantovao je informaciju o tome da je njegov klijent uhapšen u Italiji zbog kokaina.

U informaciji preuzetoj iz italijanskih medija, koju su preneli regionalni mediji i agencije, navodi se da su u Italiji uhapšeni crnogorski državljani u sklopu akcije u kojoj je oduzeto oko dve tone južnoameričkog kokaina i privedeno 25 lica.

"Prema pisanju italijanskih medija, kako prenosi Dan, Cetinjanin Vladan Radoman, star 32 godine, bio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je, uz Naskalsa Bifulka, Vita Zinginija i Natila di Karerija, na čelu mreže za krijumčarenje kokaina iz Latinske Amerike u evropske luke, a konstatuje se da je djelovao uglavnom iz Holandije", navedeno je u vesti koju je B92 preneo sa sajta podgoričkih "Vijesti".

Kako se navodi u demantiju advokatske kancelarije Nikole Dumnića, Radoman se sa porodicom obratio policiji, ali i potražio pravnu zaštitu, "budući da je više nego očigledno po sredi zloupotreba njegovih ličnih dokumenata ili neka druga nezakonita radnja".

Kako se navodi u demantiju, Radoman smatra da je najverovatnije u pitanju zloupotreba ličnih dokumenata koja su mu ukradena pre nešto više od dve godine, što je uredno prijavio policiji.

Radoman, koji nema krivični dosije u policiji, navodi i da će iskoristiti sve pravne mehanizme kako bi se zaštitio, a njegov advokat navodi da je uputio i demanti italijanskim medijima koji su prvi preneli informaciju o njegovom hapšenju.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.