Demant J.D. na tekst objavljen na sajtu RTV

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Okt.2019, 23:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Demant J.D. na tekst objavljen na sajtu RTV

Radio – televiziji Vojvodine 3.oktobra obratio se advokat Aleksandar Ugljevarević, po punomoćju J.D. a povodom teksta "Tužilaštvo nije tražilo pritvor, osumnjičeni za zloupotrebe u RTS- u se brane sa slobode", objavljenom na našem sajtu 28.08. ove godine.

U dopisu se tvrdi da je u tekstu iznesena neistina da je za J.D. raspisana potraga, i naglašava da je boravište uredno prijavljeno nadležnim organima Republike Srbije. Takođe, navodi se da su u tekstu navedene neistinite >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << informacije o J.D. koje se tiču krivičnog postupka, a da nisu iznesene na glavnom pretresu.

Informacije koje je RTV objavio su javno saopštene na konferenciji za štampu potpredsednika Vlade Srbije i ministra unutrašnjih poslova dr Nebojše Stefanovića, a preuzete sa servisa novinskih agencija Tanjug i FoNet.

RTV ničim ne prejudicira krivicu J.D.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.