Delovi Grocke u ponedeljak bez vode

Izvor: Mondo, 30.Jun.2019, 16:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Delovi Grocke u ponedeljak bez vode

Delovi beogradske opštine Grocka ostaće bez vode u ponedeljak, 1. jula, zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži, saopšteno je danas iz Beogradskog vodovoda i kanalizacije.

Foto: Guliver/Getty Images/yogenyogeny

Kako se navodi, bez vode će od 8.00 do 16 časova ostati potrošači u Drenjačkoj, Smiljanskoj, zatim u Ulici 20. oktobra i u Ulici maršala Tita.

Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđene su auto-cisterne a iz vodovoda su apelovali na potrošače da pripreme neophodne zalihe vode za piće i osnovne potrebe.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PRIPREMITE ZALIHE Zbog radova na vodovodnoj mreži, bez vode u Grockoj sutra će biti OVE ULICE

Izvor: Blic, 30.Jun.2019

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži u opštini Grocka sutra od 08 do 16 sati, bez vode će biti potrošači u Drenjačkoj i Smiljanskoj ulici, kao i u ulicama 20. oktobra i Maršala Tita.

Nastavak na Blic...

Zbog planskih radova delovi Novog Pazara u ponedeljak i utorak BEZ STRUJE

Izvor: SandzakPress.net, 01.Jul.2019, 12:36

Prema obaveštenju iz Elektrodistribucije, zbog planskih radova na izmeštanju razvodnih ormana, danas (ponedeljak, 1.7.2019.) doći će do prekida u napajanju električnom energijom u ulici 28.novembra, tačnije donjem delu šetališta, u vremenu od 08.00 do 14.00 sati. Dana 2.7.2019. godine (utorak),...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.