Delovao je UPLAŠENO I NERVOZNO... Rođaka otkriva NOVE DETALJE: Evo šta je prethodilo KRVAVOM MASAKRU u Jabukovcu

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Avg.2019, 06:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Delovao je UPLAŠENO I NERVOZNO..." Rođaka otkriva NOVE DETALJE: Evo šta je prethodilo KRVAVOM MASAKRU u Jabukovcu

Jovanka Kalinović, tetka ubijenog progovorila

Raja Kazimirović (72), iz sela Jabukovac kod Negotina, koji je prošle nedelje misteriozno ubijen na svom imanju, zajedno sa majkom Dragicom (93), sestrom Ljubinkom Oprikić (76) i sestričinom Draganom Jozeljić (53), pre ubistva bio je uznemiren i nervozan.

Jovanka Kalinović, tetka pokojnog Raje s majčine strane, kaže da je sestrića poslednji put videla dve nedelje pre zločina.

- Poslednji put kad sam ga >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << videla, došao je sa svog imanja do mene u selo da napuni mobilni telefon. Rekao mi je da ide u prodavnicu da kupi hleb za majku, koja je bila mnogo stara i skoro slepa. Delovao mi je jako uplašeno i nervozno. Kao da je bio uznemiren. Nisam tome pridavala značaj, mislila sam da je samo umoran i zabrinut zbog toga što mora da vodi računa o majci, imanju i stoci – kaže Jovanka i dodaje "da se Raja njoj nije žalio da mu neko preti ili ima probleme":

Raja Kazimirović pic.twitter.com/ysmAjFIJs7

— m_macak (@mmacak2) August 12, 2019

- On je stalno bio na salašu, mnogo se namučio moj Raja. Njegova majka, sestra i sestričina su radile u inostranstvu, u Nemačkoj, a on je sve vreme bio ovde. Pa zašto da ih tako pobiju, šta su oni kome zgrešili? Ljubinka i Dragana su bile ovde, došle su da posete majku i Raju. Ne znamo ko je ovo uradio, a ni zašto - kaže Jovanka.

Tela četvoro ljudi nađena su 9. avgusta na njihovom zabačenom imanju. Istragom je utvrđeno da su sve žrtve likvidirane i overene u glavu iz neposredne blizine.

- Njih je ubio profesionalac. Po načinu ubistva izgleda kao da je zločin naručen i plaćen. Ispituje se ko bi i zbog čega platio likvidaciju vremešnog poljoprivrednika iz zabačenog sela – kaže izvor i dodaje da su meštani pričali da je Raja imao novca, ali da je živeo veoma skromno, bez struje i vode u kući.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

ZLOČIN U UKLETOM SELU! TETKA UBIJENOG KAZIMIROVIĆA TVRDI: RAJA JE PRE UBISTVA BIO UZNEMIREN! Možda su mu pretili?

Izvor: Kurir, 13.Avg.2019

Istraga: Jovanka Kalinović, rođaka ubijene porodice iz Jabukovca, kaže da je likvidiranog sestrića Raju Kazimirovića (72) videla dve nedelje pre zločina i da je bio jako nervozan

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.