Delez donirao robu Crvenom krstu vrednu 120.000 evra

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Dec.2017, 13:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Delez donirao robu Crvenom krstu vrednu 120.000 evra

Kompanija Delez Srbija donirala je danas Crvenom krstu Beograd robu u vrednosti od 120.000 evra.

Deset kamiona humanitarne robe - garderobe, zimske obuće, školskog pribora, sredstava za ličnu higijenu, kućne hemije i 60.000 pelena za bebe, iz centralnog skladišta Delez istovarena je u skladište Crvenog krsta, odakle će, prema rečima sekretarke Crvenog krsta Beograd Ivane Marisavljević Dašić, biti podeljena socijalno ugroženim kategorijama.

Kaže da će ova >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << donacija biti od velikog značaja socijalno ugroženim i drugim kategorijama društva koja će im biti podeljena sledeće godine u skladu sa misijama te organizacije.

Prema njenim rečima, donacija predstavlja i podršku programima i radu Crvenog krsta, ali i nastavak dugogodišnje saradnje sa kompanijom Delez.

U ime Crvenog krsta ona je uručila zahvalnicu direktorki korporativnih komunikacija Delez Srbija Mirjani Jovašević, dodajući da je ta zahvalnica malo, a da ono što je kompanija Delez uradila znači mnogo za sve one koji nemaju ni malo.

Jovašević je istakla da briga o zajednici predstavlja strateško opredeljenje kompanije, koje Delez ostvaruje u saradnji sa potrošačima, zaposlenima i dobavljačima.

Podsetila je da je tokom ove godine ta kompanija donirala 1.000 tona hrane, navodeći da je i učestvovala u nekoliko humanitarnih i volonterskih akcija, a da godinu završava najvećom donacijom do sada - Crvenom krstu robu u vrednosti od 120.000 evra i 60.000 pelena za bebe.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.