Delegacija Srpske liste u Berlinu

Izvor: B92, 13.Nov.2019, 16:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Delegacija Srpske liste u Berlinu

Berlin -- Delegacija Srpske liste, predvođena njenim predsednikom Goranom Rakićem, doputovala je u dvodnevnu posetu Berlinu.

Tokom ove posete članovi delegacije imaće sastanke u Bundestagu, Ministarstvu spoljnih poslova i Kancelariji kancelarke Angele Merkel.

Kako se navodi u saopštenju, teme sastanka sa nemačkim zvaničnicima biće trenutne političke okolnosti i situacija nakon izbora, kao i položaj srpskog naroda na Kosovu.

Potpredsednik Srpske liste Dalibor Jevtić će se u četvrtak sastati sa ambasadorom SAD u Berlinu Ričardom Grenelom, specijalnim izaslanikom predsednika SAD za dijalog Beograda i Prištine.
Pogledaj vesti o: Angela Merkel,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Delegacija Srpske liste u Berlinu sa zvaničnicima Nemačke

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Nov.2019

Delegacija Srpske liste koju čine predsednik Goran Rakić, potpredsednik Dalibor Jevtić i član predsedništva Bratislav Nikolić doputovala je u Berlin gde će danas i sutra imati niz sastanaka u Bundestagu, Ministarstvu spoljnih poslova i Kancelariji kancelarke Merkel...Najpre će se delegacija sastati...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.