Del Pjero: Ostajem u Sidneju do kraja sezone

Izvor: Vesti-online.com, 13.Dec.2013, 12:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Del Pjero: Ostajem u Sidneju do kraja sezone

Fudbaler Sidneja Alesandro Del Pjero je rekao da ne planira da napusti taj klub do kraja sezone u australijskom prvenstvu.

 Alesandro del Pjero  

"Srećan sam u Sidneju... U ovom trenutku ne razmišljam o drugim klubovima", rekao je Del Pjero.

 

Australijski mediji su prethodnih dana špekulisali da će bivši kapiten Juventusa napustiti Sidnej tokom januarskog prelaznog roka.

"Do kraja sezone ću ostati u klubu, a što se >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << mene tiče, sve ostalo su glasine", dodao je Del Pjero.

 

On je ove sezone odigrao sedam utakmica i dao je tri gola. Bivši italijanski reprezentativac je iz Juventusa, u septembru 2012. godine, prešao u taj klub. Izvršni direktor Sidneja Toni Pinjata je, takođe, rekao da će Del Pjero ostati u klubu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Del Pjero: Ostajem u Sidneju do kraja sezone

Izvor: Dzungla.org, 13.Dec.2013

Fudbaler Sidneja Alesandro Del Pjero je rekao da ne planira da napusti taj klub do kraja sezone u australijskom prvenstvu. . OpširnijeVesti Online

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.