Del Boj na RUSKI NAČIN: Avion herojski sleteo u polje, a on se snašao i zaradio (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Avg.2019, 21:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Del Boj na RUSKI NAČIN: Avion herojski sleteo u polje, a on se snašao i zaradio (VIDEO)

Popularna britanska serija Mućke izgleda da nije imala najvernije fanove samo u Britaniji i Srbiji, već su i Rusi pomno pratili zgode i nezgode braće Troter.

Ovaj zaključak se nametnuo sam po sebi nakon što se na društvenim mrežama pojavio video snimak na kojem se vidi kako jedan od žitelja sela Ribaki, mesta koje je postalo poznato nakon što se u njegovom ataru, na poljima kukuruza, prinudno prizemljio avion sa 233 putnika, na ulici prodaje kukuruz i to sa porukom "Kukurz >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa njive na kojoj se prizemljio avion".

Post-Soviet visual: corn from the cornfield where Russian passenger plane A321 made a miraculous crash-landing last week is being sold for 500rubles/kg for its “healing properties” 🌽 pic.twitter.com/LMTulkEasA

— Soviet Visuals (@sovietvisuals) August 22, 2019

Ovaj snalažljivi trgovac svoj proizvod i njegov bizarni marketing naplaćuje po "tričavih" 500 rubalja, odnosno, 810 dinara!

Pripisuje mu i lekovita svojstva!

BONUS VIDEO: Neverovatan život PRVIH SIJAMSKI BLIZANACA Imali su 21 dete sa DVE SESTRE, a o njihovom seksualnom životu je brujala CELA DRŽAVA (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.