Del Arno Band u Nišu

Izvor: Megafon.co, 08.Jun.2018, 13:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Del Arno Band u Nišu

Najveći rege sastav sa ovdašnjih prostora DEL ARNO BAND (DAB) održaće posle punih pet godina samostalni celovečernji koncert u Nišu, u subotu, 9. juna u dvorištu Univerziteta (Banovina), sa početkom u 21h.
“Uz najveće hitove iz više od tri decenije duge karijere, DAB će ovom prilikom publici sa juga Srbije predstaviti premijerno dva nova singla “Meni se okreni” i “Stari lek” i na taj način se odužiti ovdašnjoj publici za dugogodišnju vernost”, saopštavaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Megafon.co << organizatori.
Ulaznice su u pretprodaji po ceni od 700 dinara do subote, 9.juna do 14h u muzičkim radnjama CD Sound (na kraju novog podzemnog prolaza) i Energy music shop (TPC Kalča – prizemlje).
Na ulazu u Dvorište Univerziteta, od 20h, cena ulaznice iznosiće 800 dinara.
Detaljnije na portalu kultURA!

Nastavak na Megafon.co...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Megafon.co. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Megafon.co. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.