Dejvid i Viktorija Bekam proslavili 15 godina braka!

Izvor: Kurir, 07.Jul.2014, 00:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dejvid i Viktorija Bekam proslavili 15 godina braka!

Iako je njihov brak bio veoma turbulentan, Dejvid i Viktorija uspeli su da prebrode svaku krizu i ostanu zajedno

Jedan od najpopularnijih svetskih parova Viktorija i Dejvid Bekam, proslavili su 15 godina braka.

Modna dizajnerka putem društvene mreže Instagram, zahvalila se svom suprugu na na svim prelepim trenucima koje joj je priredio tokom ovih godina.

Iako je njihov brak bio veoma turbulentan, Dejvid i Viktorija uspeli su da prebrode svaku >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << krizu i ostanu zajedno. Bivša članica grupe Spajs grls, oprostila je fudbaleru prevaru i kaže da za ovih 15 godina, ni jednog trenutka nije pomislila, da ga napusti.

Na društvenoj mreži Instagram, Viktorija je postavila fotografiju sa njihovog venčanja, pored koje je napisala, kako joj njegova podrška mnogo znači: "Hvala ti za prelepe poruke, ovo je veoma važan dan za nas. Tvoja ljubav i podrška mi znače mnogo!"

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Kako godine prolaze, sve smo zaljubljeniji!

Izvor: Blic, 07.Jul.2014

Nakon što su proslavili 15 godina braka, nežniji deo poznatog para, Viktorija Bekam, izjavila je kako se ona i Dejvid s godinama sve više vole i poštuju. Supruga bivšeg fudbalera je rekla kako je Bekamu oprostila prevaru jer je verovala u njhovu ljubav, kao i da ništa nije važnije od porodice...-...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.