Dejvid Vujić (Apolo tim): Veliki ste posao uradili u Beogradu

Izvor: Danas, 24.Jul.2019, 22:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dejvid Vujić (Apolo tim): Veliki ste posao uradili u Beogradu

U Beogradu primećujem veliki napredak, veliki ste posao uradili, poručio je večeras Dejvid Vujić, poslednji živi član "Srpske Apolo 7", grupe Amerikanaca srpskog porekla koji su radili na programu Apolo šezdesetih i sedamdesetih godina prošlog veka i tako omogućili da čovek stigne na Mesec. Članak Dejvid Vujić (Apolo tim): Veliki ste posao uradili u Beogradu se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Kako je nastalo "Srpski Apolo 7"?

Izvor: VOA, 25.Jul.2019, 22:15

Povodom obeležavanja 50. godišnjice misije Apolo 11 i prvih koraka čoveka na Mesecu, u Beogradu boravi Dejvid Vuić, poslednji preživeli član "srpske sedmorke", koja je tih godina bila angažovana u programu Apolo. U intervjuu za Glas Amerike Dejvid govori o tome kako se oseća u Beogradu, kako...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.