Dejvid Mekalister dolazi da posmatra izbore

Izvor: N1 televizija, 20.Apr.2016, 22:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dejvid Mekalister dolazi da posmatra izbore

Istaknuti funkcioner Hrišćansko-demokratske unije, koji je i izvestilac Evropskog parlamenta za Srbiju, Dejvid Mekalister dolazi u Srbiju 23. aprila kako bi posmatrao izbore, saznaje Blic.

List piše da će se on zadržati kratko, samo dok traju izbori, posle čega se vraća u Nemačku. Međutim, njegovo prisustvo na izborima je važno zbog funkcije koju obavlja, jer upravo od njega zavisi kakav će utisak o izbornom procesu u Srbiji biti prenet i Nemačkoj i Evropskom parlamentu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << />
Osim što će posmatrati izbore, Mekalister će vreme u Srbiji iskoristiti i za susrete sa pojedinim državnim zvaničnicima, među kojima je i ministarka zadužena za evrointegracije Jadranka Joksimović. Ona je za “Blic” potvrdila da će se sastati sa izvestiocem EP.

Svoje posmatrače imaće i ambasade Bugarske, Italije, Nemačke, Turske, Belgije, dodaje list.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.