Definitivno: Manijak iz tramvaja ide na lečenje

Izvor: Mondo, 18.Feb.2019, 16:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Definitivno: Manijak iz tramvaja ide na lečenje

Prvi osnovni sud u Beogradu usvojio je predlog tužilaštva i Mihailu Isailoviću, koji je prošle godine u beogradskom tramvaju polno uznemiravao 15-godišnju devojčicu, izrekao meru obaveznog lečenja i čuvanja u zdravstvenoj ustanovi.

Foto: Mondo/Stefan Stojanović ilustracija

On je proglašen neuračunljivim.

Izrečena mu je i zabrana približavanja devojčici koju je napao.

Neuropsihijatrijskim veštačenjem koje je obavljeno u Specijalnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << zatvorskoj bolnici veštaci su utvrdili su da je on neuračunljiv i da nije svestan svojih postupaka.

Zbog toga je Prvo osnovno tužilaštvo za njega umesto optužnog predloga, dostavilo sudu predlog da mu se izrekne mera bezbednosti obaveznog psihijatrijskog lečenja u ustanovi i mera zabrane prilaska.

Napasnik iz tramvaja neuračunljiv - ide na lečenje

Na saslušanju u tužilaštvu Isailović se čudno ponašao i stalno izražavao "zahvalnost bogu", pa je naloženo veštačenje njegove uračunljivosti, a tada mu je određen i pritvor.

Prvi pomenuti incident u tramvaju zabeležen je kamerom, pa se snimak brzo pojavio na društvenim mrežama, nakon čega su reagovali policija i tužilaštvo i uhapsili Isailovića.

Na snimku se vidi kako on nasrće na devojčicu, a ona se brani. Niko od prisutnih nije pomogao devojčici.

Uhapšen manijak iz tramvaja!

Dve prijave: Manijak iz tramvaja nije prvi put napao!

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.