Deda sve želje ispunjava

Izvor: Vesti-online.com, 18.Feb.2019, 03:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Deda sve želje ispunjava

Ljubomir Belić je u Švajcarsku došao 1977. godine iz Jasenova kod Svilajnca.

- Imam dvoje zlatnih unučadi, unuk se zove Nil-Gabrijel, a unuka Naomi-Aleksandra. Imamo zeta Portugalca i zato su dali unucima moderna imena. Ne razdvajam se od njih. Unuka sam čuvao i kada je imao četiri meseca, jer su i ćerka i zet radili. Pripremao sam mu hranu, uvijao sam ga u pelene, igrao se s njim, šetao, sve dok se ćerka ne vrati s posla. Mnogo se vezao za mene. Eto i večeras na zabavu >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << nije hteo da dođe bez mene. Ja mu sve želje ispunjavam kao i svaki deda - kaže ponosni Ljubomir.

Sada dva puta nedeljno idem po unuke u vrtić.

- Obavezno im kupim šta god zažele, slatkiše i igračke, šetam s njima pored jezera, jer oni su moj život. Penzioner sam i vuče me srce da idem u rodno Jasenovo, ali druga polovina srca me vuče da ostanem pored unuka. Kada budu još malo porasli, otići ću zauvek dole - kaže Ljubomir.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.