Deda Mraz obradovao najmlađe u Opovu

Izvor: RTS, 28.Dec.2016, 16:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Deda Mraz obradovao najmlađe u Opovu

Deda Mraz je stigao u Opovo i, kako se i očekuje, najviše su mu se obradovali najmlađi.
Zaposleni u predškolskoj ustanovi Bambi iz Opova organizvali su predstavu za svoje najmlađe sugrađane o odlasku stare i dolasku nove godine. Na kraju je stigao i Deda Mraz koji je podelio više od 500 paketića. Bio je dobro raspoložen i stigao je u pratnji Baba Mrazice.

"Pripremili smo dovoljno poklona >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << za svu dobru decu i svima želimo srećnu i uspšenu novu 2017. godinu", kažu Deda Mraz i Baba Mrazica.
Lokalna samouprava u Opovu tokom godine brinula je i osvojim starijim sugrađanima, naročito o socijalno ugroženim porodicama, a u novoj godini obećavaju i više novih radnih mesta.
"Pomagali smo dosta, zbrinuli smo 11 porodica koje su živele u najtežim uslovima. Podelili smo 700.000 dinara  socijalno ugroženim domaćinstvima, obezbedili 200 kubnih metara ogrevnog drveta za najsiromašnije,a mislili smo i na roditelje koji su tek dobili bebu, a takvih je bilo oko stotinu u ovoj godini. Njima smo obezbedili bebi paket u vrednosti od 10.000 dinara", rekao je Zoran Tasić, predsednik Opštine Opovo.
Budžet opštine Opovo za 2017. godinu iznosi 296 miliona dinara, a 35 odsto biće namenjeno za infrastrukturne projekte koji treba da privuku više investitora u ovo malo mesto.
rts.pancevo@rts.rs
+381 13 342 555

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Novogodišnja predstava i paketići za mališane u Odžacima

Izvor: 025info.rs, 29.Dec.2016, 10:42

Turistička organizacija opštine Odžaci je i pred ovu Novu godinu organizovala program za najmlađe, uz novogodišnju predstavu i podelu paketića. U višenamenskoj sali Sportsko poslovnog centra Odžaci profesionalni tim animatora Slavica izveo je zanimljivu predstavu Uf, uf poklon, koja je prilagođena...

Nastavak na 025info.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.