Dečko i devojka UHVAĆENI U POKUŠAJU KRAĐE za vreme policijskog časa!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Mar.2020, 19:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dečko i devojka UHVAĆENI U POKUŠAJU KRAĐE za vreme policijskog časa!

Sudija za prekršajni postupak izrekao im je novčane kazne, koja je mladiću preinačena u zatvorsku kaznu u trajanju od 50 dana.

Policija u Požarevcu, po nalogu nadležnog tužilaštva, podnela je krivičnu prijavu protiv mladića i devojke starosti 24 i 22 godine iz okoline tog grada, osumnjičene za pokušaj krađe, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Oni se sumnjiče da su, za vreme zabrane kretanja na javnom mestu, iz jednog preduzeća na teritoriji Kostolca pokušali da ukradu kablove.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DVOJICA MLADIĆA UHAPŠENI ZBOG KRAĐE U VREME POLICIJSKOG ČASA: Ovo im nije prvi put, već su privođeni zbog iste stvari

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Mar.2020, 12:05

Prekršajni sud je prilikom prvog privođenja izrekao novčanu kaznu i upozorenje...Policija iz Pećinaca podneće krivičnu prijavu protiv četvorice mladića, koji su u toku zabrane kretanja, tokom noći, iz jednog "renoa" ukrali rezervni točak i alat i pokušali da svojim automobilom "alfa romeo"...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.