Izvor: Piplmetar.rs, 16.Okt.2023, 18:30

Dečko Tanje Savić sa dvanaest godina doživeo veliku MUKU, pevačica otkrila nepoznate detalje iz Mukijevog života

Nakon što su mediji pisali da Tanjna majka ne podržava vezu ćerke, pojavila se i priča da i otac Bešića takođe nije srećan zbog njegovog izbora, međutim Savićeva je otkrila zbog čega to ne može da bude istina.
Tanja Savić i Muhamed Bešić Muki (Foto: Ringier/Aleksandar Dojkić) • Aleksandar Dojkić / Ringier

>> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs <<
Tanja Savić nedavno je otkrila da je njeno srce osvojio 11 godina mlađi muškarac, pilot, Muhamed Muki Bešić.
Pevačica se od tada ne odvaja od svog izabranika, a nedevno je gostovala u jednoj emisiji gde je progovorila o odnosu sa Mukijem, ali i o teškim situacijama iz njegovog privatnog života.
Tanja Savić i Muhamed Bešić Muki (Foto: Ringier/Aleksandar Dojkić)
Nakon što su mediji pisali da Tanjna majka ne podržava vezu ćerke, pojavila se i priča da i otac Bešića takođe nije srećan zbog njegovog izbora. Međutim, Savićeva je sada izjavila da to nije istina i da je Muki nažalost još kao mali doživeo veliku tragediju, kada je sa 12 godina ostao bez oca.
– Pisalo se da od mog partnera otac ne odobrava našu vezu. Međutim, njemu je otac preminuo kad je on imao 12 godina. To mu je donelo tu borbenost i sve ono što je danas – rekla je pevačica
Tanja Savić i Muhamed Bešić Muki (Foto: Screeenshot TV Pink/Paparaco lov)
Podsetimo, Muki je rodom iz Bijeljine, a živeo je u Nemačkoj i Belgiji, dok sada živi i radi u Americi. Iako je njihova veza otkrivena još početkom godine, pevačica ju je tek pre nekoliko dana potvrdila. Oglasila se na mrežama i zajedničkim fotografijama pokazala koliko je srećna.
– Jeste li ikad zastali i pomislili: „Vau, za ovo sam se molila, a sada je tu i dešava mi se“ – navela je Tanja na Instagramu.
Opširnije
Izvor: PulsOnline.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.