Dečji vašar, berza knjiga i likovni susret u Futogu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Okt.2019, 15:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dečji vašar, berza knjiga i likovni susret u Futogu

U subotu 19. oktobra u KC Mladost u Futogu održaće se Dečji vašar, Berza knjiga i Likovni susret Art in heart.

Dečji vašar održaće se u subotu 19. oktobra od 11 časova. Na dečjem vašaru kao izlagači mogu da učestvuju učenici od I do VI razreda.

Učesnici na vašaru mogu da izlože i prodaju (po cenama koje sami odrede) ili menjaju knjige, igračke, stripove i sve ono što su sami napravili – čestitke, slike, kolače... "Izlagači", zbog ograničenog broja >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << mesta, treba da se prijave najkasnije do petka 18.oktobra na broj telefona KC-a „Mladost" 895 – 225. „Zakup“ mesta je slatkiš ili grickalice.

Istovremeno, u saradnji sa Udruženjem „Život kao inspiracija“ održaće se Berza knjiga.

Berza knjiga sa akcijom "Slikaj me sa knjigom“ predstavlja besplatnu berzu knjiga na platou Centra, koja će okupiti ljubitelje knjiga i one koji vole da se slikaju i takmiče. Zapravo, svaki učesnik/posetilac manifestacije moći će da donese knjige za razmenu, odabere neku za sebe, fotografiše se sa omiljenom knjigom, a potom da tom fotografijom učestvuje i osvoji nagradu za najbolji selfi sa knjigom koji će biti objavljen na fejsbuk stranici udruženja Život kao inspiracija. Fotografija sa najviše „lajkova“ biće nagrađena.

Pored berze predstaviće se i edukativna strateška igra "Marš na Drinu" autora Vukašina Nišavića.

Likovna kolonija Art in heart, ove subote, okupiće u Futogu slikare koji će na svojstven način, likovnim medijima „odgovoriti“ na temu susreta: „Zaustavite Dunav i kazaljke stare...“. U koloniji će učestvovati više od trideset slikara.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.