Dečja knjiga “Šume” na kioscima

Izvor: Blic, 02.Dec.2010, 18:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dečja knjiga “Šume” na kioscima

Interesovanje najmlađih za kolekciju “Moja prva enciklopedija” sa Vinijem Puom i prijateljima ne prestaje. Šesta knjiga “Šume” od sutra je na svim kioscima, a zbog velikog interesovanja u subotu, 4. decembra, treća knjiga - "Morska stvorenja", ponovo će biti u prodaji.

Stanovnici Stoletne šume krenuli su da upoznaju i neke druge vrste šuma i njihove žitelje. Šuma ima svuda na planeti, razlikuju se po rastinju i životinjama koje su u njima.

Kroz ovu enciklopediju >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << otkrićete šta se dešava na šumskom tlu, a ko živi u krošnjama drveća. Kako se vukovi sporazumevaju, koja je najveća mačka na svetu, gde živi gigantska tarantula, a gde raste najveći cvet na svetu? Knjigu u ruke i potražite odgovore na ova i mnoga druga pitanja.

Vini Pu i njegovi prijatelji vode vas kroz svet prirode i na atraktivan i jednostavan način predstavljaju nove informacije i pomažu deci da steknu prva znanja. Seriju čini petnaest knjiga koje izlaze svakog petka. Prva knjiga Ptice izašla je 29. oktobra a poslednja 15. knjiga Voda izlazi 4. februara i njome se ova kolekcija i završava.

Ne propustite jedinstvenu priliku da sakupite knjige kojima ćete se sa radošću iznova vraćati!

Ukoliko na kioscima propustite deo kolekcije, pozovite 011/333-47-73 ili www.nonstopshop.rs

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.