Dečja banda hara Banjicom (VIDEO)

Izvor: Mondo, 30.Jun.2016, 15:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dečja banda hara Banjicom (VIDEO)

U moru svakodnevnih grozota koje nam preko medija stižu iz zemlje i inostranstva krađa dečjeg bicikla ne izgleda kao velika stvar, ali... Pogledajte ovaj video i zapitajte se u kakvom društvu živimo kada nam deca odmalena postaju lopovi.

Foto: Screenshot Youtube

"Ovo je snimak krađe bicikla naše ćerkice. Krađa se dogodila 16. maja 2016. u ranim popodnevnim satima, u Bulevaru Oslobođenja 108 (na Banjici), a krađu su sprovela dva deteta (devojčica za koju bi >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << se reklo da je malo starija od deteta koje je bilo sa njom u društvu, a čiji lik se ne vidi)", počinju svoje pismo roditelji iz Beograda čijoj je devojčici bicikl ukraden s kućnog praga - na VI spratu zgrade, a koje je do redakcije MONDA stiglo preko Facebook stranice.



Izvor: Youtube

I ne radi se ovde o krađi na mah, na priliku, jer prema video snimku koji je okačen na Youtube, a predat i policiji, deca su u krađu krenula namenski.

Vremenski razmak između trenutka kada su klinci ušli u zgradu, do trenutka kada odvoze bicikl je 22 minuta, što ukazuje na to da su zgradu "češljali" redom po spratovima, ukazuju pokradeni roditelji koji su svesni da, iako je bicikl iz inostranstva i nije jeftin, poenta nije ni u vrednosti, ni u novcu, koliko ih boli činjenica da je ukraden dečiji bickl i to praktično iz stana.

Zbog toga, pridružujemo se roditeljima i molimo da ukoliko neko prepozna decu sa snimka (iako su snimci lošeg kvaliteta),  da se javi na broj telefona 061-2975400 ili najbližoj stanici policije.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.