Dečiji brak: Prodata sam za devet dolara kada sam imala devet godina

Izvor: B92, 05.Dec.2023, 16:20

Dečiji brak: 'Prodata sam za devet dolara kada sam imala devet godina'

Tamara se udala sa 12 godina i postala majka u trinaestoj – ona je jedna od milion devojčica u svetu koja stupi u brak pre osamnaeste.

Primorana na brak i prodata za devet dolara dvanaestogodišnja Tamara iz Malavija priča o teškoćama sa kojima se susrela tokom braka.

Prvo su je prodali roditelji, a kasnije, posle njihove smrti, to je uradila baka kod koje je živela.

Teška beda i glad naterali su porodicu devojčice da je prodaju dvadesetogodišnjem >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << muškarcu.

Tučena i zlostavljana Tamara je prijavila muža za nasilje.

Sa trinaest godina postala je majka.

Pratite nas na Fejsbuku,Tviteru i Vajberu. Ako imate predlog teme za nas, javite se na bbcnasrpskom@bbc.co.uk

Izvor: BBC News na srpskom

Nastavak na B92...






Povezane vesti

HOROR ISPOVEST Tamaru je sa 9 godina baka PRODALA STARIJEM MUŠKARCU, sa 13 godina je ostala TRUDNA: "Zlostavljao me je, UJEDAO kada nešto pogrešim"

Izvor: Blic, 06.Dec.2023, 13:12

Tamara prodata starijem muškarcu sa 9 godina. Sa 12 godina ušla je u brak, a sa 13 je već postala majka i jedna je od miliona dece širom sveta koji su se venčali pre punoletstva.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.