Decenija rada organizacije Proaktiv

Izvor: Megafon.co, 25.Jun.2020, 15:25

Decenija rada organizacije Proaktiv

Proaktiv organizacija iz Niša slavi svoj deseti rođendan. Ovom prilikom predstaviće ljude koji su obeležili rad organizacije, ostvarene rezultate i dostignuća kroz više od 50 realizovanih projekata i inicijativa.
Proslava 10. rođendana Proslava koja će se održati kroz veliki broj događaja, otpočeće u petak, 26. juna u Hotelu New City od 10:30 sati. U Hotelu će biti održana konferencija Moj poslanik – Ko predstavlja građane u parlamentu. U subotu, 27. juna od 10:00 >> Pročitaj celu vest na sajtu Megafon.co << sati održaće se još jedna konferencija pod nazivom Kreativnost za sve / WEB4YES – Mladi i preduzetništvo. Ova manifestacija odvijaće se u DELI prostoru za kreativno delovanje.
Istog dana će se u Hotelu Ambasador od 18:00 sati održati proslava i koktel u čast rođendana Proaktiva. Poslednji događaj u nizu povodom decenije rada – u nedelju, 28. juna, na Trgu Kralja Milana od 11:00 sati biće obilazak kulturno-istorijskog nasleđa Grada Niša.
Foto – FB Proaktiv

Nastavak na Megafon.co...






Povezane vesti

U subotu tradicionalni turnir u basketu

Izvor: 025info.rs, 26.Jun.2020, 15:18

U organizaciji Sportskog društa “Student” iz Sombora, u subotu 27. juna na terenu malih sportova “Jama” sa početkom u 15 časova održaće se Deseti Vidovdanski turnir u basketu 3 x 3. Kotizacija po ekipi iznosi pet hiljada dinara, i organizator je odlučio da prva nagrada bude...

Nastavak na 025info.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Megafon.co. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Megafon.co. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.