Dečaku posle operacije izrasli rogovi

Izvor: Vesti-online.com, 23.Sep.2011, 20:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dečaku posle operacije izrasli rogovi

Dečak dobio rogove! Petogodišnji Džordž Asman, čija je majka plastičnom operacijom želela da mu ukloni beleg od rođenja, završio je sa dva roga na čelu.

Mali Džordž je rođen sa vrlo crvenom kožom na čelu. Pošto se njegova majka plašila da će ga okolina odbaciti zbog čudnog belega, rešila je pre godinu dana da

ga podvrgne plastičnoj operaciji u Londonu.

Hirurzi su mu tada pod kožu ugradili implantate koji bi trebalo da podstaknu rast novih >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << ćelija. Međutim, implantati su se "naduvali"  i prerasli u oblik nalik rogovima.

"Bila sam šokirana kad sam videla "naduvano" Džordžovo čelo, koje je nakon četiri meseci stvarno izgledalo kao da ima dva roga. Moj mali anđeo izgledao je kao

đavo", rekla je 33-ogodišnja Karen, čiji je sin na svakom koraku privlačio pažnju okoline. Deca su mu se smejala, svi su upirali prstom u njega.

Jedini izlaz bila je druga operacija. Ubrzo su implantati izvađeni i Džordž opet izgleda normalno. "Moj sin je pravi muškarac. Kroz sve je prošao vrlo hrabro", - ponosna je Karen.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.