Dečak upao u kavez sa jaguarima

Izvor: B92, 12.Okt.2014, 20:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dečak upao u kavez sa jaguarima

Trogodišnji dečak iz Arkanzasa nije u životnoj opasnosti iako je u zoološkom vrtu pao sa visine od četiri metra, nakon čega su ga napali jaguari.

Dečak je izmakao pažnji oca i dede i pao u kavez sa jaguarima, koji su ga napali i ujeli nekoliko puta.

“Stanje deteta se popravlja, trenutno je stabilno i očekujemo da se popravi u narednim danima“, rekao je portparol bolnice u Arkanzasu Den MekFejden.

Zaštitnik prava dece je zabranio čelnicima bolnice >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da objavljuju lične podatke dečaka, a u tom slučaju su saslušani su otac i deda koji su naveli da su u trenutku videli kako dečak pada sa ivice, posle čega se našao na meti jaguara.

Oni su istakli da su videli da je jedan jaguar ugrizao dečaka u predelu uveta, kao i za stopalo, a nakon toga su njih dvojica bacanjem predmeta na životinje uspeli da ih oteraju i spasu dečaka.

Doktori su naveli da je dečak zadobio povrede glave, frakturu lobanje i nekoliko rana, ali se smatra da nije u životnoj opasnosti.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.