Izvor: Blic, 23.Feb.2018, 23:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dečak uboden na velikom odmoru u blizini ETŠ "Rade Končar"

M. M. (17) danas je napadnut i uboden nožem u leđa i to u blizini ETŠ "Rade Končar" na Paliluli tokom školskog odmora. Kako kažu u Urgentnom centru on nije zadržan na lečenju.

- Povređeni je dovezen u Urgentni centar oko 14 sati, a nakon urađene dijagnostike, pušten je kući, nije bilo potrebe da bude zadržan na lečenju - rekli su iz ove ustanove.

Kako prenose mediji, do incidenta je došlo nakon verbalnog sukoba, u blizini Elektrotehničke škole "Rade Končar", na Paliluli. Napad se dogodio za vreme školskog odmora, ali ne u krugu škole.

Za napadačem se traga.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Užas u Beogradu: Učenik uboden nožem

Izvor: Mondo, 24.Feb.2018, 00:11

Učenik star 17 godina u petak je napadnut i uboden nožem u leđa. Napad se dogodio u blizini Elektrotehničke škole "Rade Končar" na Paliluli...Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock..Napad se dogodio tokom školskog odmora, preneli su beogradski mediji...Kako kažu u Urgentnom centru, on nije zadržan...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.