Dečak se utopio prenoseći džakove sa sekundarnim sirovinama

Izvor: NoviMagazin.rs, 28.Jun.2016, 12:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dečak se utopio prenoseći džakove sa sekundarnim sirovinama

Dečak S.J. (15), koji se u nedelju utopio u reci Zapadna Morava u Čačku, nastradao je prenoseći preko reke ;džakove sa seknudarnim sirovinama, objavili su danas čačanski portali.On je zajedno sa bratom sakupljao sekundarne sirovine, od čega je živela njegova porodica, a u trenutku nesreće prenosili su dva džaka sa sakupljenim otpadom preko reke, kako bi skratili put.

Dečaci su upali u vir na reci, i jedan se utopio dok je drugi uspeo da se spase.

Prolaznici >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << koji su videli šta se dogodilo pozvali su policiju, a utopljenog dečaka pronašla je spasilačka ronilačka ekipa sto metara nizvodno od mesta gde se utopio, na dubini od četiri metra.

S. J. koji je sa porodicom živeo u prigradskom čačanskom naselju Trbušani, završio je sedmi razared Osnovne škole "Vuk Karadžić" u Čačku i uspešno se bavio fudbalom.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dečak se utopio noseći džakove sa sekundarnim sirovinama

Izvor: B92, 28.Jun.2016

Čačak -- Dečak S.J. (15), koji se u nedelju utopio u reci Zapadna Morava u Čačku, nastradao je prenoseći preko reke džakove sa seknudarnim sirovinama...On je zajedno sa bratom sakupljao sekundarne sirovine, od čega je živela njegova porodica, a u trenutku nesreće prenosili su dva džaka sa...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.