Dečak povređen u bostonskom maratonu vratio se na finiš liniju u invalidskim kolicima

Izvor: Blic, 26.Apr.2013, 23:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dečak povređen u bostonskom maratonu vratio se na finiš liniju u invalidskim kolicima

Aron Hern (11) iz Martineza u Kaliforniji, koji je povređen u bombaškim napadima na bostonski maraton, vratio se u invalidskim kolicima na mesto nesrećnog događaja zajedno sa roditeljima.

Aron Horn pokazuje majci ketrin gde je eksplodirala bomba koja ga je povredila

Aron je tog 15. aprila zajedno sa ocem i mlađom sestrom navijao za majku, Ketrin, koja je prvi put trčala na bostonskom maratonu, kada ga je šrapnel ozbiljno ranio.

Aronovi roditelji Ketrin >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i Alan pomažu sinu da prošeta mestom na kom se nalazio u trenutku eksplozije

Uspešno je operisan prošle nedelje, a danas je čak uspeo da ustane iz kolica i napravi nekoliko koraka blizu mesta gde je eksplodirala druga bomba.

Dok je ležao u bolnici, između ostalih, posetila ga je Mišel Obama.

Arona je u bolnici prošle nedelje posetila i Mišel Obama

Takođe su ga poseitli i igrači bejzbola, Džoš Redik i Brendon Mos, koji su ranije igrali za Red sokse, a danas igraju za Ouklend. Susret između sportista i dečaka je bio izuzetno emotivan.

Pročitajte još Braća Carnajev planirala napad i u Njujorku Nađeno telo studenta lažno optuženog na "Fejsbuku" da je bostonski bombaš Bostonski bombaš učio iz teksta "Napravite bombu u maminoj kuhinji" Udata za teroristu: FBI ispituje veze američke žene bostonskog bombaša Bostonski bombaš: Moj brat je bio organizator napada Zlatni retriveri pomažu žrtvama napada u Bostonu Hrabri policajac potpuno iskrvario, srce mu nije radilo 45 minuta i - preživeo! Pogledajte dramatično hapšenje bombaša Džohara Carnajeva

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.