Novi Pazar: Pištolj u đačkoj torbi

Izvor: Blic, 11.Sep.2013, 16:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi Pazar: Pištolj u đačkoj torbi

Novopazarska policija saopštila je danas da je dobrom i brzom saradnjom školskog policajca i nastavnog osoblja škole, kod jednog maloletnika u đačkoj torbi pronađen pištolj.

- Maloletnik je pištolj uzeo iz porodične kuće gde je držao oružja njegov deda, kome će biti podneta odgovarajuća prekršajna prijava - navodi se u saopštenju.

U saopštenju nije precizirano u kom gradu niti u kojoj školi je u đačkoj torbi pronađen pištolj, već je navedeno da se to dogodilo na području koje pokriva Policijska uprava Novi Pazar.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U đačkoj torbi maloljetnika pronađen pištolj

Izvor: Nezavisne Novine, 11.Sep.2013

BEOGRAD - Novopazarska policija saopštila je danas da je dobrom i brzom saradnjom školskog policajca i nastavnog osoblja škole, kod jednog maloljetnika u đačkoj torbi pronađen pištolj.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Novi Pazar:Pištolj u školskoj torbi

Izvor: B92, 11.Sep.2013

Novi Pazar -- Novopazarska policija saopštila da je zahvaljujući brzoj intervenciji školskog policajca i nastavnika od jednog maloletnika danas u školi oduzela pištolj...Kako se navodi u saopštenju, dečak je uzeo dedin pištolj iz kuće, te će prekršajna prijava biti podneta protiv dede...Novopazarski...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.