Dečak je ispalio 57 metaka i stao; Otkriven ključan detalj zašto

Izvor: B92, 05.Maj.2023, 08:05

Dečak je ispalio 57 metaka i stao; Otkriven ključan detalj zašto

Beograd -- K.K. (13) je, kako navode mediji, pozivajući se na istragu, kobnog dana ispalio 57 metaka.

Imao je, kako navodi Blic, nakon što je ubio osmoro dece I čuvara, I ranio još sedmoro, još dva puna šaržera sa po 17 metaka, kalibra 9 milimetara. Takođe, u rancu su mu bila četiri molotovljeva koktela. Pitanje koje se postavilo je šta ga je zaustavilo da ne ostvari svoj plan – da ubije svu decu sa spiska koji je napravio.

Izvor “Blica” blizak istrazi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kaže da je dečak ubica, sudeći prema onome što je ispričao posle zločina, usred masakra doživeo nešto nalik napadu anksioznosti ili panike koji ga je zaustavio.

Sagovornik tog lista navodi I da je K.K., od srede najsurovije dete masovni ubica u svetskoj istoriji, u tom ključnom momentu osetio da ostaje bez daha i da ne može da diše. Zato je iznenada spustio cev pištolja i izašao u dvorište škole, gde je odložio oružje, pozvao policiju i objasnio im ko je i šta je uradio.

Ipak, dečak ubica se ubrzo pribrao i povratio hladnokrvnost. Policija ga je zatekla potpuno smirenog i bez otpora mu ograničava slobodu.

“Ja sam psihopata koji treba da se smiri”, rekao je K.K.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.