Dečak nađen mrtav u vršačkom internatu

Izvor: Blic, 26.Sep.2011, 12:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dečak nađen mrtav u vršačkom internatu

Petnaestogodišnji dečak nađen je mrtav, sinoć oko 20 sati, u vršačkom Domu učenika. Uzrok smrti se utvrđuje.

Policija i zaposleni u internatu ne žele da daju bilo kakve informacije, pa ostaje nepoznato šta je prethodilo ovoj tragediji kao i da li se radi o prirodnoj smrti ili je posredi ubistvo.

Kako nezvanično saznajemo tužilaštvo je naredilo obdukciju, iako na telu nije bilo vidljivih povreda koje bi izazvale sumnju da se radi o nasilnoj smrti.

Uskoro opširnije...

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vršac: Dečak nađen mrtav u internatu!

Izvor: S media, 26.Sep.2011

Tinejdžer nađen mrtav sinoć oko 20 sati u vršačkom Domu učenika. Prema prvim, nezvaničnim informacijama, dečak je imao većih zdravstvenih problema. Uzrok smrti pokazaće obdukcija. ..Dežurni istražni sudija Višeg suda u Pančevu Stanka Simović rekla je da je naložila obdukciju mladića...

Nastavak na S media...

Dečak iz Kovina ubijen u internatu?

Izvor: Mondo, 26.Sep.2011

Beživotno telo tinejdžera iz Kovina pronađeno je, sinoć oko 20 sati, u vršačkom Domu učenika, prenose beogradski mediji. Uzrok smrti još nije poznat.

Nastavak na Mondo...

Dečak nađen mrtav u internatu

Izvor: Blic, 26.Sep.2011

Petnaestogodišnji dečak nađen je mrtav, sinoć oko 20 sati, u vršačkom Domu učenika. Uzrok smrti se utvrđuje. Prema prvim informacijama, na telu dečaka nije bilo vidljivih povreda od nasilja, niti su u krvi pronađeni tragovi alkohola ili narkotika. Kako "Blic" saznaje, u zdravstvenom kartonu...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.