Dečak (5) nosio bebu pola kilometra na MINUS TRIDESET, kada su ih komšije videle, odmah su ZVALE POLICIJU

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Dec.2019, 02:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dečak (5) nosio bebu pola kilometra na MINUS TRIDESET, kada su ih komšije videle, odmah su ZVALE POLICIJU

Za sada nije objavljeno koliko su dugo deca bila sama

Petogodišnje dete, koje je ostalo samo kod kuće u zabačenom selu na Aljasci, nosilo je mlađeg brata ili sestru pola kilometra na temperaturi od minus trideset stepeni Celzijusovih samo u čarapama i lako odeveno nakon što je nestalo struje, saopšteno je u petak.

Policija Aljaske navela je da su dete i beba od godinu dana u utorak ostali sami kod kuće u selu Vinitaj. Starije dete se uplašilo kada je iznenada >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nestala struja, a pošto u kući nije bilo nikog starijeg, odlučio je se s bebom uputi kod komšija.

Vinetaj, kao i druga sela duboko u unutrašnjosti Aljaske, beleže ekstremne razlike u temperaturi tokom godine, a zimi temperatura pada i do 40 stepeni ispod nule.

5-Year-Old Child Carried Toddler On His For 5 Miles In Below Freezing Temperatureshttps://t.co/MgSp6TfjyK

For full story, click here ⬇️#report #thedigitalwise

— The Digital Wise (@TheDigitalWise) December 7, 2019

Dvoje dece je na kraju stiglo kod komšija. Oni su pozvali policiju, koja je konstatovala da su imali promrzline.

Džuli Piter (37) uhapšena je zbog ugrožavanja blagostanja maloletnog deteta i bila je u pritvoru do petka. , niti u kakvoj je rodbinskoj vezi bila Džulija Piter sa decom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Dečak (5) u čarapama, na 30 stepeni ispod nule nosio bebu kroz bespuće: Meštani odmah zvali policiju

Izvor: Večernje novosti, 09.Dec.2019

Dete je prešlo pola kilometara po cičoj zimi da bi na kraju stiglo kod komšije zajedno sa svojim bratom ili sestrom Dečak (5) iz sela na Aljasci je u čarapama i laganoj odeći nosio bebu (1) kroz nedođiju na temperaturi od minus 30 stepeni, kada se zabrinuo što je u njihovoj...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.