Dečak (12) pucao sebi u usta iz očevog pištolja, pored tela pronađeno oproštajno pismo za roditelje: Nezapamćena tragedija u selu kod Medveđe

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Feb.2019, 09:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dečak (12) pucao sebi u usta iz očevog pištolja, pored tela pronađeno oproštajno pismo za roditelje: Nezapamćena tragedija u selu kod Medveđe

Dečak N. M. (12) iz sela Negosavlje kod Medveđe izvršio je sinoć samoubistvo pucajući sebi u usta očevim pištoljem, a pored njegovog beživotnog tela pronađeno je oproštajno pismo upućeno roditeljima.

Ova nezapamćena tragedija u opštini Medveđa dogodila se oko 18 sati u porodičnoj kući, kada je poziv u pomoć stigao u Dom zdravlja Medveđa, ali lekari nisu ništa mogli da učine jer dečak nije davao znakove života.

Dečak je bio učenik 6. razreda OŠ >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << "Radovan Kovačević" u Medveđi. Takođe prema potvrđenim informacijama, dečak je očev pištolj izvukao iz zaključane ladice, koju je obio.

Porodica ima još jedno dete, mlađu devojčicu, a majka dečaka koji je digao ruku na sebe je trudna. Meštani kažu da je reč o dobroj porodici i da nikada ništa nije ukazivalo na moguću tragediju. Uviđaj na licu mesta obavili su nadležni iz Višeg tužilaštva Leskovac.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ubio se dvanaestogodišnji dječak, pucao iz očevog pištolja

Izvor: Nezavisne Novine, 12.Feb.2019

​Dvanaestogodišnji dječak iz sela Negosavlje kod Medveđe izvršio je samoubistvo očevim pištoljem, pucajući sebi u usta. Prema nezvaničnim informacijama on je ostavio oproštajno pismo.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Tragedija u Negosavlju kod Medveđe

Izvor: RTS, 12.Feb.2019

Dvanaestogodišnji dečak se ubio očevim pištoljem u selu Negosavlje kod Medveđe. Pištolj je bio zaključan u fioci. . Kako nezvanično saznajemo, dečak je roditeljima ostavio oproštajno pismo u kojima se pominju ocene...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.