Dečaci tukli i gušili staricu (86), uhapšen 14-godišnjak

Izvor: B92, 24.Nov.2017, 12:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dečaci tukli i gušili staricu (86), uhapšen 14-godišnjak

Novi Sad -- Jedan četrnaestogodišnjak iz Bečeja uhapšen je pod sumnjom da je sa dvojicom dečaka od 12 godina pokušao da ubije jednu staricu u tom gradu.

To je saopštila je novosadska policija.

"Ovaj četrnaestogodišnjak se tereti da je sa dvojicom dečaka, uzrasta 12 godina, tukao i gušio meštanku od 86 godina u čiju su kuću ušli u nameri da je opljačkaju", navodi se u saopštenju.

Objašnjava se da dečaci od 12 godina nisu krivično odgovorni, dok je osumnjičeni maloletnik doveden nadležnom sudiji Višeg suda u Zrenjaninu, koji mu je odredio pritvor do 30 dana.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Horor u Bečeju: Maloletnici uhapšeni zbog sumnje da su pretukli staricu

Izvor: BKTV News, 24.Nov.2017

Tri maloletnika iz Bečeja uzrasta 14 i 12 godina, uhapšeni su zbog sumnje da su u noći između srede i četvrtka pretukli meštanku V. R. (80)...Njih trojica su, kako prenose "Večernje novosti", nameravali da je opljačkaju...Starici su naneli teške povrede štapom, zbog kojih je prevezena u Urgentni...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.