Deca su mislila da će kod nje zaboraviti na traume, a doživeli su PAKAO GROZNIJI od svih

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Mar.2019, 07:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Deca su mislila da će kod nje zaboraviti na traume, a doživeli su PAKAO GROZNIJI od svih

Policija je izjavila da je uhapsila stariju žensku osobu zbog, kako je navedeno, zlostavljanja sedmoro usvojene dece koje je mučila na veoma bizarne i monstrouzne načine.

Mišel Hekni (49) iz Finiksa uhapšena je nakon što je utvrđeno da je zlostavljala svoju usvojenu decu, a prilikom mučenja, ona je decu zatvarala u orman gde ih je danima držala bez vode, hrane, kao i odlaska u toalet.

Kako se navodi, ona je prilikom tortura takođe korstila i biber-sprej koji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je prskala u njihovom pravcu pre zaključavanja u ormar.

‘ YouTube mom’ Machelle Hackney, is accused of starving, beating, locking up and pepper spraying her seven adopted children to force them to perform in videos which got millions of views https://t.co/GEQcGmT09n pic.twitter.com/P0IUUiq2jm

— konniemoments1 (@KonnieMoments1) March 20, 2019

Iz policije su izjavili da su deca u tom stanju provela dva dana, kao i da su petoro od sedmoro dece bili zapušteni i neuhranjeni.

Heknijevoj je do početka suđenja određena kazna zatvora, a kako je navedeno, biće joj suđeno po sedam tačaka za zlostavljanje dece, kao i po pet tačaka za zatvaranje i zanemarivanje dece.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.