Deca skakala od radosti

Izvor: Vesti-online.com, 30.Jul.2017, 18:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Deca skakala od radosti

Poveći poklon-paket dobre Nadežde Radović iz Vizbadena uz novčani dar od 100 evra, proteklih dana stigao je posredstvom Redakcije u Bad Filbelu i do Gudurice pokraj Vršca. Namenjen je mladoj udovici, Sanji Bartok (28), samohranoj majci čak šestoro mališana.

Koliku je radost svojim poklonima izazvala u skromnom kućerku porodice Bartok, mama Sanji bilo je teško rečima da opiše. Osmogodišnja Ana, sedmogodišnja Milena, šestogodišnji Đorđe, petogodišnji Branislav, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << dvogodišnji David i jednoipogodišnji Vuk bukvalno su skakali od sreće.

- Budući da ovo nije prvi put da nam ta divna žena šalje poklone i novčanu podršku, već smo se obradovali i kada ste nam javili da je paket na putu. Deca najviše, jer znaju da je većina stvari za njih, a posebno slatkiši i igračke čemu se najviše raduju. Istina je da nisam u mogućnosti da im to obezbedim. Sve što je Nadežda spakovala i ovog puta je prelepo. Mene je posebno obradovalo pismo, ne samo prilog, koji nam takođe, mnogo znači, jer svaka para ide na decu i njihove potrebe. Želim od srca da se zahvalim gospođi Nadeždi za ovaj predivan poklon meni i mojoj deci. Neka joj Bog da zdravlja i da je čuva na svakom njenom koraku. Ne znam da li ćemo ikada moći dovoljno da joj se zahvalimo, jer kad ona pošalje paket, kod nas je bukvalno nekoliko narednih nedelja opšte slavlje i oduševljenje - poručila je mlada Sanja koja je rano ostala bez supruga, koga je teška bolest odnela u 27. godini.

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.