Deca provalila u obdanište

Izvor: Blic, 29.Jan.2009, 09:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Deca provalila u obdanište

Rumunska policija bila je šokirana kada se pojavila na mestu provale, u jednom obdaništu u Galati, prenela je "Ananova". Kako su otkrili, provalnici su bila dva dečaka od šest i sedam godina koja pohađaju to obdanište.

Oni su provalili unutra tokom večeri, kada je vrtić bio zatvoren i uzeli nešto novca, olovke i bojanke.

Policija je saopštila da je mlađi dečak ukrao ključ iz torbe svoje učiteljice. Dečaci su proveli "na mestu zločina" oko tri sata, igrajući >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << se sa igračkama iz obdaništa.

Kako je saopštila uprava vrtića, nisu naneli veću štetu.

"Samo su uzimali bojice i druge male predmete. Ono što nisam razumela je što su bacili desetak olovki i slikovnica kroz prozor. Pretpostavljam da su želeli da se osvete za nešto", rekla je Lenuša Bubatran, direktorka obdaništa.

Jedna od majki je rekla da njen sin ne razume da je uradio nešto loše. Njoj je rekao da ide da se igra sa svojim prijateljem.

Policija je rekla da će roditelji dečaka verovatno morati da plate štetu.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.